14. 09. 2009

bauMax otvoril šiestu predajňu v Chorvátsku

14. augusta 2009 začal bauMax v Chorvátsku, s dvoma veľkými predajňami nový koncept nízkych cien. V Záhrebu, Sesvete, sme otvorili novú predajňu s celkovou plochou viac ako 17.000 m². Existujúca predajňav Záhrebe, Jankomir, bola prestavaná, čím sa celková plocha zvetšila na viac ako 18.000 m².

Obe predajne v Záhrebe, rovnako ako ostatne otvorené predajne v Splite a Zadare, majú pre zákazníkov pripravené špeciálne ceny a balíky služieb. S koncepciou „Every Day Low Price“ garantuje bauMax zákazníkom v Chorvátsku, že  teraz získajú viac za menej peňazí. Nový koncept nízkych cien je odpoveďou na priania zákazníkov, ktorý reagujú, na základe finančnej a hospodárskej krizy, citlivo na ceny.

bauMax je zastúpený v Chorvátsku už deveť rokov. V súčasnosti prevádzkuje bauMax 140 predajní v 8 krajinách, z toho 6 v Chorvátsku, 67 v Rakúsku, 24 v Českej republike, 14 v Slovenskej republike, 15 v Maďarsku, 3 v Slovinsku, 4 v Bulharsku a 7 v Rumunsku.